Ελλάδα, η χώρα των Μπάτσων-Στρατιωτικών-Παπάδων: Άλλοι 2550 Στρατιωτικοί και 15000 Μισθοφόροι Στρατιώτες

 Τόσες προσλήψεις Στρατιωτικών δεν έκανε ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Ένα τεράστιο Ελληνικό Στρατό συγκροτεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ.
Οι απαιτήσεις του αντιδραστικού και πολεμοκάπηλου Στρατιωτικού Κατεστημένου συναντώνται με τις ανάγκες του ελληνικού αστικού κόσμου για ΑΟΖ, Ενεργειακά Κοιτάσματα και αναβάθμιση του Στρατηγικού ρόλου του αστικού Ελληνικού κράτους, που θα επιτευχθεί διαμέσου του Πολέμου και του Ενεργειακού ζητήματος.
Ο Στρατός Πάροχος Ασφάλειας για εφοπλιστές και πετρελαϊκές εταιρείες, που θα εξασφαλίσει αστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα , έχει κεντρικό ρόλο στο Ισραήλ των Βαλκανίων που συγκροτούν, στο πλαίσιο μιας πολύ ευρύτερης Στρατιωτικοποίησης.
Ο αριθμός των Στρατιωτικών και των Μισθοφόρων Στρατιωτών είναι τεράστια.
Χρησιμοποιώντας προπαγανδιστικά την ένταση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, μεταξύ δύο αστικών τάξεων αντίστοιχα επιθετικών και επεκτατικών, κάνουν πράξη πολεμικούς και αυταρχικούς σχεδιασμούς, που τους είχε Απαγορεύσει η δυναμική του κινήματος του κόσμου της εργασίας στη Μεταπολίτευση.
Προφασίζονται τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων και τη γήρανση του μόνιμου προσωπικού, αλλά οι λόγοι της Ανασυγκρότηση του Στρατού είναι άλλοι, ενώ τα μεγέθη είναι τεράστια.
Μας το ομολογούν οι οι δημοσιογράφοι τους: 
Σε ΓΕΕΘΑ και υπουργείο Άμυνας επιχειρούν τους τελευταίους μήνες ολική επαναφορά στο στράτευμα με στόχο ο αριθμός μονίμων και οπλιτών να αυξηθεί και να επανέλθει στα επίπεδα προ εικοσαετίας, αλλά και να ανανεωθεί ηλικιακά. 
Το σημαίνει αυτό;
Όταν ο πρώην ΥΕΘΑ Ευ.Μεϊμαράκης είχε μειώσει την Στρατιωτική Θητεία από τους 12 στους 9 μήνες, το 2009, σχεδίαζε την πρόσληψη 10.000 ΕΠ.ΟΠ.
Ζητούμενο μας λένε είναι τα μεγέθη του Στρατού να επιστρέψουν σε αυτά του 2000!!!
Τώρα, η Ακροδεξιά κυβέρνηση του Μητσοτάκη προσλαμβάνει 15.000 ΕΠ.ΟΠ και ΟΒΑ, ενώ επαναφέρει την Στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες, αυξάνοντας  την Στρατιωτική θητεία για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση.
Επιδίωξη είναι οι διαδικασίες πρόσληψης ΕΠΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών) και ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) να προχωρήσουν ταχύτατα από τις πρώτες μέρες του 2021.
Ο προγραμματισμός είναι μέσα στο 2021 να καταταχθούν οι πρώτοι 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 ΟΒΑ (600 ΣΞ, 200 ΠΝ, 200 ΠΑ). 
Στις παραπάνω εξελίξεις πρέπει να προσθέσουμε τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς για την Στράτευση των Φτωχών Γυναικών και Ανδρών στα 18, αλλά και την εκτίναξη του αριθμού των μελών των Ταγμάτων Εθνοφυλακής, που επιπλέον αναλαμβάνουν ρόλο Καταστολής των κινημάτων, κυνηγού προσφύγων και φύλαξης αγωγών!!!
Τέλος, είναι χαρακτηριστικοί οι αντιδραστικοί σχεδιασμοί τους για την τρομερή αύξηση του αριθμού των Στρατιωτικών.  
Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος και για μία πενταετία, θα εισάγονται στις παραγωγικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών όλων των κλάδων 1.335 σπουδαστές ετησίως, έναντι των 819 των τελευταίων ετών. 
Αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνικός Στρατός θα εντάξει περισσότερους από 2550 στρατιωτικούς, ενώ ο αριθμός Ανώτερων-Ανώτατων Αξιωματικών σε αναλογία ξεπερνά τα αντίστοιχα στελέχη του Αμερικανικού Στρατού!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά λαμβάνοντας πρωτοβουλίες εντός και εκτός των μονάδων.
Κανένας νέος να μην γίνει Μισθοφόρος σε Στρατό και Αστυνομία.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη