Οι παραλίες της Αίγινας σε προκαλούν για βουτιές

 Οι παραλίες της Αίγινας σε προκαλούν για βουτιές


Οι παραλίες της Αίγινας σε προκαλούν για βουτιές

Με 18 ευρώ «πήγαινε- έλα» από το λιμάνι του Πειραιά, οι πανέμορφες παραλίες της Αίγινας αποτελούν ιδανική επιλογή για τις βουτιές σας.
Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε ένα μαγικό διήμερο ή και παραπάνω μέρες, χαλαρώνοντας στις αμμουδιές, έχοντας τη μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω αφιέρωμα.
Οι 7 παραλίες του νησιού, υπόσχονται: Ηρεμία, γαλήνη και πεντακάθαρα νερά.

1.  Αγία Μαρίνα

Δικαιολογημένα έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Η Αγία Μαρίνα, η πιο top παραλία του νησιού, θα μαγέψει τη ματιά σας. Και όπως λένε όλοι όσοι την έχουν επισκεφτεί: «Μια φορά δεν αρκεί».
Η παραλία, σκέτο διαμάντι, απέχει μόλις 15χλμ από το λιμάνι και ξεχωρίζει για τη λευκή της αμμουδιά. Μπορείτε να απολαύσετε το καφέ σας, το ποτό, σας, το χυμό σας αλλά και το αναψυκτικό σας, στο Beach bar.

2. Παραλία του Μαραθώνα

Η παραλία του Μαραθώνα είναι ιδανική για εσάς και τα παιδιά σας. Τα ρηχά, δροσερά νερά της, αποτελούν μοναδική επιλογή. Η παραλία απέχει μόλις 5χλμ από την πόλη.

3. Παραλία κλήμα ή κλειδί

Μια από τις πιο διάσημες και όμορφες παραλίες του νησιού είναι η παραλία κλήμα ή κλειδί Τα βότσαλα και τα πανέμορφα νερά της, αποτελούν σήμα κατατεθέν για το νησί. Τα Σαββατοκύριακα μάλιστα η παραλία πλημμυρίζει από κόσμο!

4. Νησάκι Μονή

Αν σας αρέσουν οι ρομαντικές περαντζάδες, από το γραφικό λιμανάκι της Πέρδικας θα βρεθείτε στο πανέμορφο νησάκι Μονή. Η οργανωμένη του παραλία με τα πεντακάθαρα νερά της, θα σας κάνουν να την ερωτευτείτε.

5. Παραλία Αγίου Βασιλείου

Ιδανική επιλογή για οικογένειες, είναι και η παραλία του Αγίου Βασιλείου. Οργανωμένη και με ρηχά νερά.

6. Παραλία Αιγινήτισσα

Σε απόσταση μόλις 6χλμ, από τη χώρα, η παραλία Αιγινήτισσα, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή της νεολαίας. Η άκρως εντυπωσιακή αμμουδιά της αλλά και τα καταγάλανα νερά της, την τοποθετούν σε top θέση ανάμεσα στις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

7. Παραλία Καμάρες

Και για το τέλος σας αφήσαμε την παραλία «Καμάρες», με τα πεντακάθαρα νερά της. Ακολουθώντας το δρόμο προς τη Σουβάλα, θα την βρείτε μπροστά σας. Τολμήστε και κολυμπήστε στα νερά της.

Πάρτε μια γεύση από της υπέροχες παραλίες και τα καταγάλανα νερά τους:

Αίγινα: Το νησί που θα μαγέψει τη ματιά σας



πηγή : diakopesmas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη