ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ;;



ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ 
Δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ ο τέως πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και πάλαι ποτέ «γαλάζιος»
υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή και βουλευτής, Θανάσης Γιαννόπουλος!
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το RedPepperNews.gr ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε από τον Πρόεδρο του κόμματος και υπουργό Άμυνας πολιτική κάλυψη στο γνωστό πολιτικό ζήτημα -«σκάνδαλο»- από τον κ. Παύλο Πολάκη, η οποία όχι μόνο δεν δόθηκε, αλλά έγιναν και «μαλλιά κουβάρια» στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι δύο άνδρες. Αυτό που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι αν έγινε και κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ τους (επίσκεψη στο σπίτι του κ. Πάνου Καμμένου), αμέσως μετά την καρατόμηση του τέως προέδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Ο κ. Γιαννόπουλος φέρεται να είπε στον κ. Καμμένο ότι προς «χάριν της καρέκλας» δεν έχει αφήσει «κόκκινη γραμμή» για «κόκκινη γραμμή» και «ηθική για ηθική»… ενώ ενίοτε «δήθεν λεονταρίζει» στον Τσίπρα, καθώς θεωρεί ότι ο κ. Πολάκης στην περίπτωση με τη γνωστή «μαγειρεμένη λίστα» έχει ενεργήσει και παράνομα και ανήθικα!
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, φέρεται να απείλησε τον κ. Γιαννόπουλο με το ΣΔΟΕ, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί τι ακριβώς υπαινίχθηκε, αν όντως αληθεύει η διαρροή…
Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του RedPepperNews.gr ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις τις ημέρες αυτές της «πασχαλινής ανάπαυλας» με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου βρίσκεται πολύ κοντά στο να είναι υποψήφιος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Φθιώτιδα, με το νεότευκτο κόμμα «Εθνική Ενότητα».  
Πηγή : redpeppernews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη