Απαλλάχτηκε ο Γ.Καρατζαφέρης από τον εισαγγελέα εφετών. Καταρρίπτεται η σκευωρία.

 Άνθρακες
ο «θησαυρός» στην υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμά του (10/6/2015) απαλλάσσει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ από όλες τις κατηγορίες και τον παραπέμπει για πλημμέλημα για κενά στο πόθεν έσχες.
Με το βούλευμα αυτό προφανώς αποδεικνύονται οι μεθοδεύσεις που έγινα στο πολιτικό παρασκήνιο παραμονές εκλογών εις βάρος του με ασύλληπτες συκοφαντίες.
Σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου Καρατζαφέρη
Το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμα της 10.06.2015 έκρινε ότι:
(α) ο Γ. Καρατζαφέρης ουδόλως εμπλέκεται σε οποιοδήποτε εξοπλιστικό πρόγραμμα. Άλλωστε, ο Ειδικός Εφέτης Ανακριτής έλαβε στοιχεία από την ποινική δικογραφία που επεξεργάζεται ο Ειδικός Ανακριτής κος Γ. Μαλλής, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των super puma. Από τα στοιχεία αυτά αποδείχθηκε η μη εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή.
(β) Απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία για μη δήλωση στο πόθεν έσχες ακινήτων ύψους 20 εκατ. ευρώ, αφού αποδείχθηκε ότι τα ακίνητα αποδείχθηκε ότι τα ακίνητα ήσαν όλα δηλωμένα στις δηλώσεις πόθεν έσχες και βεβαίως δεν αξίζουν το ποσό αυτό, το οποίο ήτα αυθαίρετο και υποθετικό.
(γ) Αποδείχθηκε ότι η εταιρεία CATALINA είχε πράγματι δηλωθεί στις αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες.
(δ) Τελικά με το βούλευμα η υπόθεση παραπέμπεται, σε βαθμό πλημμελήματος ( Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών).
Παρακολουθείστε το σχόλιο του Προέδρου του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ για την πανηγυρική του αθώωση από τον εισαγγελέα, που έβαλε τέλος στις χαλκευμένες συκοφαντίες με σκοπό να υφαρπάξουν το ποσοστό του Κόμματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη