Γ. Καρατζαφέρης: Δώστε μου δύναμη με την ψήφο σας!


Από Μάρτη Καλοκαίρι και από  Αύγουστο χειμώνα… Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε δυναμικά την εκπομπή του «Κώδικας Λογικής»  την Δευτέρα 24 Αυγούστου  ο  Γ. Καρατζαφέρης αναλύοντας διεξοδικά  την πολιτική πραγματικότητα.    
Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε χαρακτηριστικά  πώς το ποσοστό του 36% που κέρδισε τον Γενάρη   το καταξόδεψε με την πολιτική της χυδαιότητας απέναντι στον Ελληνικό λαό αφού  άλλα έλεγε  και άλλα έκανε , τονίζοντας πώς τα όσα  έπραξε ήταν πρωτόγνωρα για την Ελλάδα .
Ο Γ.Καρατζαφέρης  χαρακτήρισε τον Σεπτέμβρη  που έρχεται  «μαύρο» και είπε για άλλη μια φορά απο το μικρόφωνο του σταθμού του αλήθειες από αυτές που δεν ακούγονται  στα μεγάλα κανάλια

Για τον Κ. Καραμανλή:
Η αρχή της κρίσης  έγινε με τον Κ. Καραμανλή. Κατά την διάρκεια της θητείας του  « τα μέτρησε»  «τα ζύγιασε»  δεν ήθελε να αναμετρηθεί. Πήγε στην άκρη, έδωσε  την σκυτάλη στον Γ. Παπανδρέου  που είχε ως σύνθημα  «Τα λεφτά υπάρχουν». Τα προβλήματα της χώρας μας απο τότε ήταν   τεράστια!  Ο Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της χώρας θα  μπορούσε να δανειστεί απο την αρχή της θητείας του   όσα χρήματα  ήθελε και με χαμηλό επιτόκιο, αλλά δεν το έκανε.  Άφησε την Ελλάδα να βουλιάξει και   μπήκαμε στο μνημόνιο πριν καν συμπληρώσουμε 10 μήνες,   με ότι συνεπάγεται αυτό με την   επιρροή των ξένων στην χώρα μας.
Για τον Α. Σαμαρά:
Μέσα από το  Ζάππειο 1, 2 και  3  έσυρε μαζί του και τον ταλαίπωρο ΝεοΔημοκράτη και ολόκληρη την   χώρα.
Θυμάμαι τότε τον   Μ. Βορίδη να του λέει πώς στέλνει  με λεωφορεία  τον κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι  τον κατηγορούσαν τότε αλλά δεν άλλαξε τακτική. Εν συνεχεία, λόγω της ζεστής καρέκλας έγινε μνημονιακός.   Παίρνει το 2 μνημόνιο αλλά ποτέ  δεν μπόρεσε να το επιβάλλει παρότι είχε μαζί του  τον πρόθυμο Ε. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη.
Και εκεί ήρθε   ο τρίτος (Α. Τσίπρας)  που έκανε καμπάνια κατά του μνημονίου.
 Όλοι τότε βρέθηκαν  στην  πυρά, μεταξύ αυτών και εμείς (ΛΑ.Ο.Σ)  που ψηφίσαμε το  πρώτο άρθρο του πρώτου μνημονίου για να πάρει χρήματα η χώρα μας.
 Έκανε καριέρα στην Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα του και  σε όλη την χώρα, εναντίον του μνημονίου. Έσβηνε μονομερώς τα πάντα, μαζί με τους απογοητευμένους , και τους αγανακτισμένους. Έλεγα από τότε σε όσες εκπομπές με καλούσαν στον Γ. Παπαδάκη στον Ν. Χατζηνικολάου πώς  ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι σαν τον ιό έμπολα. Φώναζα πώς ο  Λαπαβίτσας και ο Λαφαζάνης δεν συμφωνούν  μαζί του και δεν μπορεί να προχωρήσει.ο Αλέξης Τσίπρας  στέρησε  6 ολόκληρους μήνες   από τον ελληνικό λαό κάνοντας διαπραγμάτευση με τον Γ. Βαρουφάκη   να λανσάρει μόδα με έξω τα πουκάμισα! Τον έστειλε    να αναμετρηθεί  με τον Σόιμπλε μέσα στην μικρή του περιοχή. Ο Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας  είχε  μαζέψει κοντά του  τους πάντες.  Φιλανδούς , Αυστριακούς, Γάλλους ακόμα και  Σλοβένους υπαλλήλους. Απέναντι σε αυτούς   πήγε ο μπαρμπαγιάννης (Γ. Βαρουφάκης) να κάνει τον ξύπνιο . Πήγαινε με τον «Καραγκούνη» να παίξει μπάλα  με την μεικτή Ευρώπης και εμείς  υπολογίζαμε πώς θα  κερδίσουμε εκτός έδρας.
Φάγαμε την σφαλιάρα  και ο πρωθυπουργός της χώρας μας το αποδέχτηκε. Δεν είχε άλλες  αντοχές . Τα πήγε χειρότερα και  από τον Καραμανλή.  Η πρόταση πέρασε transit   Φόρτωσε ότι χειρότερο στην Ελλάδα. Πλέον  δεν έχει δικαίωμα ούτε να ποτίσει το γκαζόν του Εθνικού κήπου. Για να το κάνει πρέπει πρώτα να  ρωτήσει  την Τρόικα. Έγινε  εθελόδουλος  αυτός και ολόκληρο το κόμμα του.
Πάνος Καμμένος: Απο αχθοφόρος του αντιμνημονιακού αγώνα... αχθοφόρος των ατοπημάτων του Α.Τσίπρα
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Π.Καμμένος, ως  ουρά... Η ουρά της απαξίωσης.   Η ευθύνη του ήταν  τεράστια απένατι στον Ελληνικό λαό. Ήταν  ο αχθοφόρος του αντιμνημονιακόυ αγώνα και τώρα έγινε ο αχθοφόρος των ατοπημάτων του κ. Τσίπρα... Εξού και το πρόσφατο γιαούρτομα  που είμαι αντίθετως κατηγορηματικά. Να θυμίσω πώς  Ο Π. Καμμένος χωρίς καμία ιδεολογία και με μοναδικό  εργαλείο την εξαλότητα του, ξεκίνησε με διψήφιο  ποσοστό  για να καταλήξει σήμερα  μεταξύ φθοράς και αφθαρσιας. Δεν υπήρξε όμως ποτέ ιδεολογία . Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει  τον πατριωτικό παρεμβατισμό. Έχουμε στα χλερια μας  ένα βιβλίο που όταν το  διαβάζεις,βλέπεις μια στέρεη σκέψη.
Μπορεί να μου πεί κανείς σήμερα ποια είναι  η φιλοσοφία του Π.Καμμένου και των ΑΝΕΛ; Βάλτε μας στην βουλή για να συνεργαστoύμε με τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτή είναι η φιλοσοφία του;  Είμαστε η ουρά ψηφίστε μας;  Γιατί τότε δεν είναι μέσα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Π.Καμένος  οικειοποιήθηκε άτακτα τις δικές μας ιδεολογίες.  Τα δείγματα πολιτικής του μπορεί να τα συναντήσει κανείς μέσα απο την θητεία του  ως Υπ. Εθνικής Άμυνας. Αν πράγματι θέλει κάποιος να δεί την αξία της πολιτικής που έκαναν οι ΑΝΕΛ, θα πρέπει να ακούσει την γνώμη  των αξιωματικών του στρατού μας.
 Άφησε τους μετανάστες να μπούν στην χώρα μας κατά χιλιάδες αφήνωντας χώρο στην κυρία Χριστοδουλοπούλου την ώρα που το Τζαμί προχωράει... Να θυμίσω πως εμέις κάναμε πολιτική.  Το βιβλίο της Ρεπούση τους  το δώσαμε να το φάνε!

Χώρος υποδοχής κοινωνικών αντανακλαστικών η Χ.Α
Μέσα σε αυτά έχουμε και ένα σχήμα  υπέρ του ευρώ αλλά κατά του μνημονίου. Σχήμα οξύμωρο και προσβλητικό. Πώς γίνεται να είναι κάποιος  υπέρ του ευρώ και κατά του μνημονίου; Αυτό πρεσβευεί σήμερα η Χ.Α.  Δεν περίμενα βέβαια  πολιτική από την Χ.Α. Περίμενα φασαρία και βαβούρα, αφού δεν είναι τίποτα παραπάνω απο  χώρος υποδοχής κάθε κοινωνικού αντανακλαστικού, απογοητευσής, στενοχώριας, θυμού, αντίδρασης. Αλήθεια όσοι ψηφοφοροί πήγατε στην Χ.Α, τι συναντήσατε; Πέραν απο  βαβούρα και μαγκιά; Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πώς η Χ.Α αποτελεί το 10% του Ελληνικού λαού. Ο ΛΑ.Ο.Σ σταμάτησε την Ιθαγένεια για τους μετανάστες και η Χ.Α την έκανε σημαία. Αλλά ποια είναι η πρόταση της Χ.Α για την Ευρώπη; Θα πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει πατριωτικός παρεμβατισμός για να ακούγεσαι και να μην απορίπτεσαι απο την Ευρώπη. Αλήθεια υπάρχει κανείς μέσα σε αυτό το ποσοστό της τάξης του 10% που θα ήθελε για πρωθυπουργό τον κ. Μιχαλολιάκο;
Για τον Β. Μεϊμαράκη
Περάσαμε και καλές και άσχημες στιγμές μαζί με τον Β. Μεϊμαράκη. Είμαστε μαζί  στον Κ. Μητσοτάκη. Εκείνος ήταν τότε  πρόεδορς της ΟΝΝΕΔ, εγώ είχα την  TV PRESS. Γνωρίζω καλά τον Β. Μεϊμαράκη. Υπάρχουν όμως δυνάμεις σήμερα  που δεν θέλουνε να βγεί η ΝΔ πρώτη δύναμη, γιατί τον θεωρούν προσωρινό. Πολλοί θέλουν  να πέσει κάτω από το 27% για να  μην τον έχουν στα πόδια τους. Αν συνεχίσουν να σκέφτονται και να πράτουν ανάλογα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει καθεστώς.
Και απευθύνομαι στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Αλήθεια τι πάτε να κάνετε;  Να προσφέρετe το σκύπτρο στον A.Τσίπρα; Θα πρέπει σίγουρα να ακούσετε καλύτερα την βάση γιατί η   βάση το έχει αντιληφθεί. Το καφενείο λέει, ή τώρα ή ποτέ. Δεν τους ακούτε;

 Πολύ φοβάμαι πώς η ΝΔ πάει σε εκλογές έχοντας στο μυαλό της πώς ο πρόεδρος είναι  αναλώσιμος. Όταν το περιβάλλον σου σε θεωρεί προσωρινό, δεν είναι και ότι καλύτερο για την κάλπη.  Ελπίζω πώς ο Β.Μεϊμαράκης και ο  playmaker του κόμματος ο  Γ. Πλακιωτάκης θα το αντιληφθούν γρήγορα αυτό.

Για τον Σ.Θεοδωράκη
 Παρακολουθώ την πολιτική σχεδόν 50 χρόνια. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τέτοιο πράγμα. Μου θυμίζει κάτι απο τις ταινίες του Δ. Σταρένιου. Αν και αυτός ήταν εξαίρετος ηθοποιός εν αντιθέση με το πόσο καλός πολιτικός είναι ο Σ.Θεοδωράκης. Αλήθεια,  ποια είναι η συνεισφορά του;  Υπογράψτε ότι σας δίνουν, έλεγε στον A.Τσίπρα.  Εξυπηρετούσε τα σχέδια του Σόιμπλε.  Ποια η διαφορά του  με τον Θ.Τζήμερο;  Ζήτω η Μέρκελ  λένε και οι δύο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να  εξυπηρετεί τόσο  την πολιτική της Τρόικας. Ταυτίζεται απολύτως μαζί της.

Για την Φ. Γεννηματά
Προσπαθεί.  Αν λεγόταν βέβαια κυρία  Παπαδημητροπούλου δεν θα  ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Αν δεν είχε τον πατερα της ώς ιστορικό στέλεχος του κόμματος δεν θα υπήρχε σήμερα ώς  αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Πλέον ακούγεται πώς θα επιστρέψει και ο Γιώργος Παπανδρεόυ στο κόμμα. Αυτό νομίζω πώς θα είναι μια  επιλογή «ρετρό»

Για τη ΛΑΕ
Λαφαζάνης και Λαπαβίτσας θέλουν να φέρουν κοντά τους  τον Αλαβάνο και την Κωνσταντοπούλου για να στήσουν  ένα άλλο  μαγαζί. Από ονομασία απέτυχαν . ΛΑ.Ο.Σ εμείς, ΛΑΕ αυτοί. Με ιδεολογία το ΟΧΙ για το ΟΧΙ. Αν ήμουν στην θέση του κ. Τσίπρα θα έβαζα να παίζει όλη μέρα το  βίντεο με την επίσκεψή του Π. Λαφαζάνη  στην Ρωσια.
Είναι υπέρ της δραχμης, κατά της Ε.Ε αλλά δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα πρόγραμμα. Όλοι μαζί  σκονταφτούν στην ίδια τους  την επιφυλακτικότητα.
Για το Κ.Κ.Ε
Αυτά που  κουβαλάει το Κ.Κ.Ε που δεν θα μπορούσαν να   είναι η προοπτική, ή οτιδήποτε άλλο για την Ελλάδα. Στην Ευρώπη όταν λές σήμερα τον όρο  κομμουνιστής είναι σαν να λές Ναζιστής. Ότι θεωρούν τον κομμουνισμό, θεωρούν  και τον ναζισμό. Ότι ο χίτλερ το ίδιο και ο Στάλιν. Σε μια δημοκρατία βέβαια  υπάρχουν όλα

Για τον Β. Λεβέντη
Ο Λεβέντης του καναλιού  extra, έγινε το αγαπημένο «χαλί» για να ελεγχθεί η κατάσταση και μερικοί τον προβάλλουν ως ενναλακτική, μνημονιακή  λύση. Με Τσίπρα. Θεοδωράκη και Λεβέντη να δείτε τι δουλειά θα κάνει το Δελφινάριο .
Ο ΛΑ.Ο.Σ σας κοιτάει στα μάτια
Εμείς ως ΛΑΟΣ σας κοιτάμε στα μάτια. Ως ΛΑ.Ο.Σ  που  έφτασε στο 9% στις κοινοβουλευτικές  εκλογές  και στο 7,5% στις ευρωεκλογές. Πότε  δεν είπαμε κάτι που δεν  κάναμε. Δεν κοροιδεψαμε, δεν εξαπατήσαμε, δεν είπαμε ποτέ ενα  ΝΑΙ που μετά  έγινε ΟΧΙ. Δεν μοιάζουμε ούτε  με τον Α,Σαμαρά  ούτε με τον  Α.Τσίπρα .Εμείς  είμαστε  η ρήξη και η ανατροπή. Είμαστε πατριώτες που ξέρουμε πότε γίνεται έφοδος με την λόγχη και πότε με το νου. Και σας παραπέμπω στις χρονολογίες του   2007-2012. Τότε  κατορθώσαμε το αδιανόητο. Τότε δώσαμε λύσεις.   . Με το που λέιψαμε απο την βουλή,  δεν υπάρχει βουλή. Όσο μας είχατε μέσα, ελεγχάμε το σύστημα.Το χάλι που επικρατεί σήμερα  δεν το έχουμε ξαναδεί. Λείπουμε απο την ελληνική βουλή. Αν δεν είμασταν εμείς θα  πηγαίναμε στα capital control από το 2011. Είναι γνωστές οι προτάσεις μας όλο αυτό το διάστημα. Μιλήσαμε πρώτοι για ΑΟΖ. Μιλάει κανείς για αυτήν σήμερα; Mιλήσαμε πρώτοι για  την ευκαιρία των Ρώσων.  Σήμερα ο Τσίπρας και η παρέα του την κλώτσησε.Πρώτοι μιλήσαμε για την  ΜΟΜΑ. Πάει και αυτή. Πρώτοι μιλήσαμε για ενιαίο ταμείο. Το διέλυσαν και αυτό.  Πρώτοι μιλήσαμε για  ενιαίο μισθολόγιο για όλους τους  δημοσίους  υπάλλήλους. Πρώτοι μιλήσαμε για έξοδο απο το Δουβλίνο 2. 10 χρόνια λέμε «έξω». Το ίδιο βροντοφωνάζαμε και για τους λαθρομετανάστες.. Τώρα δεν μπορούμε να τους διώξουμε. Πρώτοι φωνάζαμε γοα να μείνουν μόνο 2 τράπεζες όταν υπήρχαν δεκάδες.  Τώρα μείνανε μόλις  τέσσερις και δεν μπορούμε να τις σώσουμε . Πότε δώθηκε μια πρωτοβουλία μέσα απο  αυτό το κοινοβούλιο.
Όσο για το κοινοβούλιο της Ευρώπης; Πρώτος  φώναζα για συμμαχία του Νότου και σήμερα την   σαμποτάρανε. Όλα τα παραπάνω   τα έχουμε πεί και τα έχουμε προτείνει. Σήμερα είμαστε απαραίτητοι όσο ποτέ άλλοτε  για τον τόπο. Πάντα είμαστάν απαραίτητοι άλλα κάποιοι ήθελαν να με βγάλουν απο την μέση.  Με έβγαλαν μιζαδόρο και κανείς από εσάς δεν σκέφτηκε:  Πώς γίνεται ο Γ. Καρατζαφέρης  να είναι μιζαδόρος και να χαρίζει 1 εκατομμύριο ευρώ για τους φτωχού; . Είναι δυνατόν να παίρνει λεφτά κάτω από το τραπέζι και να φτιάχνει το αγαλμά του Μ. Αλεξάνδρου. Εγώ όμως  είπα όχι. Θα μπορούσα να είμαι αντιπρόεδρος  της Ελληνικής βουλής. Αλλά ξαφνικά έγινα  κωλοτούμπας. Επειδή είπα ΟΧΙ στην  απώλεια της  εθνικής μας κυριαρχίας, ΟΧΙ στην περικοπή των συντάξεων.Και φυσικά με  έδιωξαν από τα κανάλια. Τώρα παρουσιάζουν  τις μαριονέτες.
Αλήθεια δεν θέλετε κάποιον να έχει την δύναμη να πει:  «Δεν υπογράφω». Να χτυπάει το χέρι στα έδρανα και να λέει δεν γίνεται. . Δείτε τι κάναμε στο παρελθόν και  συγκρίνετε  μας με τους υπόλοιπούς. Θυμηθέιτε τις μάχες που έδινα στο κοινοβούλιο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε έναν θίασο και έναν άνθρωπό με πολιτική εμπειρία   50 ετών. Έχω στο ενεργητικό μου 52 φορολογικές δηλώσεις. Ποιός άλλος πολιτικός  έχει δουλέψει τόσο; . Ξεκίνησα από την Αμφιθέα και  έφτιαξα έναν όμιλό που με έμαθε   να πολεμάω πάντα τους δυναστούς. Όταν ξεκίνησα τον τηλεοπτικό μου σταθμό  είχα απέναντι μου την φασιστική τηλεόραση του Πεπονή. Έχω στην πλάτη μου απο τότε 400 μήνες φυλακή που κέρδισα με αγώνες και 420 τιμητικές πλακέτες απο την ΝΔ. Απο το 1990 έχω αυτό το κανάλι και απέναντι μου είχα πάντα όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες και επιβίωνω ώς σήμερα.  Σήμερα έιμαι το μοναδικό κανάλι που δεν χρωστάει σε κανέναν. Σας κοιτάζω λοιπόν  στα μάτια και λέω πώς ο  ΛΑΟΣ είναι απαραίτητος στην  επόμενη βουλή Θα κατέβουμε στις εκλογές με τον Οβολό μας. Δεν πτωχευσάμε τράπεζες εμείς όπως έγινε με την Αγροτική. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ δάνειο απο τράπεζα. Όσα κερδίσαμε, τα κερδίσαμε μέσα απο μάχες.  Τώρα στέκομαι απέναντι σας με καθαρά χέρια, καθαρή συνείδηση και σας λέω. Δώστε μου την δύναμη της ψήφου σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη