Επιστροφή...στα χωράφια!


Παρόλο που σιχαίνομαι το <<έντεχνο>> ροκ (λες και τα υπόλοιπα τα μη θολοκουλτουριάρικα είναι άτεχνα), παρόλο που ο συγκεκριμένος μου την σπάει , εδώ έχει απόλυτο δίκιο .Σύσσωμη η θολοκουλτούρα της τεμπέλικης ριζοσπαστικής αριστεράς, της αρνητικής εξέλιξης και της καθόδου, τον έκραξε .
Πολύ καλά της τα χώνει της παραγωγού.
Για να γίνουμε σαφείς .Καλύπτουμε μόλις το 18% των αναγκών μας δια της εσωτερικής μας παραγωγής και το 70% των Ελλήνων διαμένει σε τρεις πόλεις (Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Πάτρα) και παράγει αέρα κοπανιστό, ήτοι υπηρεσίες εσωτερικής κατανάλωσης . Αν δεν ξεβολευτούμε και δεν επιστρέψουμε στο χωράφι δεν υπάρχει καμία ελπίδα . Η συγκεκριμένη ραδιοφωνική παραγωγός είναι χημικός στο επάγγελμα , πράγμα που σημαίνει ότι το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι να εργαστεί στον τομέα των χημικών και δη στα λιπάσματα .
Τα λιπάσματα που ανέφερε ο πολύ σωστός Θηβαίος είναι μια βασική παραγωγική εισροή (input) για τις αγροτοκαλλιέργειες .Τα λιπάσματα εμείς τα εισάγουμε .Αν όμως εμείς ως οικονομικό σύστημα παράγουμε λιπάσματα με κατανομή της εργασίας των χημικών επιστημόνων σε αυτόν τον τομέα αντί αλλού, τότε θα αποκτήσουμε υψηλό βαθμό καθετοποίησης σε επίπεδο οικονομικού συστήματος .Σε εκείνη την περίπτωση και στη δραχμή να επιστρέψουμε θα υπάρχουν οι εταιρίες που θα παράγουν λιπάσματα και οπότε θα υπάρχει και η ανάλογη τεχνογνωσία (know how).Αυτό σημαίνει ότι και στη δραχμούλα ο αγροτοπαραγωγός θα μπορέσει να προμηθευτεί εντός του συστήματος τα απαραίτητα λιπάσματα ώστε να μπορέσει να παράγει το τελικό προϊόν του (output).
Το γραικυλικό τεμπέλικο ημικομμουνιστικό Ποντίκι σχολιάζει ότι ο Θηβαίος εξίσου κάνει αντιπαραγωγική εργασία όντας τραγουδιστής .Λάθος! Ο Θηβαίος αξιοποιεί το συγκριτικό του πλεονέκτημα που είναι αυτό του ταλέντου της φωνής του στο οποίο είναι πολύ καλός σε σχέση με άλλο επάγγελμα στο οποίο δεν θα ήταν παραγωγικός μιας και δεν έχει ανάλογη εξειδίκευση .Επιπλέον δεν τον βοηθάει και η φυσική ανάπλαση του (ύψος 1.60 με τα χέρια στην ανάταση ).
Αυτά που γράφω είναι βασικές αρχές οικονομίας που φυσικά δεν περίμενα οι Εβραιομπολσεβίκοι του Ποντικιού να τις γνώριζαν .
Ένα άλλο θετικό στις δηλώσεις αυτές του αναρχοαριστερού θολοκουλτουριάρη μπαφιάρη θηβαίου είναι η στάση του υπέρ ενός παραγωγικού κράτους με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση .Αυτή η στάση δηλώνει ότι στο μέλλον ακόμα και αυτός θα ψηφίσει εθνικιστικά κόμματα μιας και αυτά όλα τα παραπάνω τα έχουν στην ατζέντα τους .
Στο τέλος της διαδρομής, όταν τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα, πάντοτε ο κόσμος στρέφεται στα άκρα (John Maynard Keynes) , και φυσικά στον εθνικισμό ,εφόσον τα αριστερά κόμματα αποδεικνύονται ανίκανα να δώσουν λύσεις .

Μ.Δελτας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη