Ρε "μεγάλε" Π. Καμμένε του μπάρμπα σου ειναι τα πετρελαια της χώρας που τα χαρίζεις στα Αμερικανάκια...!Ούτε ο Γ. Παπανδρέου δεν το είπε αυτό!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου από τη Νέα Υόρκη για την πρόταση συνεκμετάλλευσης φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Αιγαίο.Ωστόσο για να γίνει οποιαδήποτε εκμεταλλευση ή συνεκμετάλλευση μεσολαβούν πολλά βήματα. Με πρώτο την ανακήρυξη και οριοθέτηση της ΑΟΖ η οποία ακόμη δεν έχει γίνει.

https://www.youtube.com/watch?v=0466j17GB6s


Ο Καμμένος,οι Η.Π.Α και η παραχώρηση του ορυκτού μας πλούτου
*Το 2006 τα Wikileaks αποκάλυψαν ότι ο Πάνος Καμμένος είχε τακτική επαφή με τον αμερικανό πρέσβη και τις Η.Π.Α.
*To 2011 o Χίλαρι δηλώνει:Σας δίνω συμπαράσταση στην Τρόικα και ΔΝΤ,δώστε μας όλο τον ορυκτό σας πλούτο
*2015 Δηλώσεις στήριξης από Ομπάμα στην Ελλάδα κατά την διαπραγμάτευση
*2015-Μάρτιος :Δηλώσεις Καμμένου για παραχώρηση ορυκτού πλούτου στις Η.Π.Α με συνεκμετάλλευση
11104121 10206646052176931 1921572120 n
Τα πιο επίμαχα σημεία της αποκάλυψης είναι τα εξής:
*Ο κ. Ρις μάλιστα εκτιμά μάλιστα ότι ο Πάνος Καμμένος θα επιθυμούσε τη θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας
*Τον Ιούνιο του 2008, με βάση άλλο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας που έφεραν στο φως ταwikileaks, ο Πάνος Καμμένος ως υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας πλέον ζητά τη συνδρομή των ΗΠΑ στην οργάνωση του Λιμενικού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει εξασφαλίσει στήριξη και χρηματοδότηση για τη βοήθεια αυτή από «πολύ ψηλά»!
ΑΝΑΛΥΣΗ
Θυμάστε που είχε έρθει η Νούλαντ να δει Τσίπρα, Κοτζιά και μίλησε και με Σαμαρά;
«Πάμε να φτιάξουμε ένα παζλ!
Κομμάτι 1: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, πρέσβη Βικτόρια Νούλαντ.
Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.
Κομμάτι 2: Είχε προηγηθεί συνάντηση της Νούλαντ με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά όπου εξέφρασε την επιθυμία των ΗΠΑ να βγει η Ελλάδα από την κρίση «ισχυρότερη και σταθερότερη»
Κομμάτι 3:Τηλεφωνική επικοινωνία με την Αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, Βικτόρια Νούλαντ, είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς. Κατά τη μεταξύ τους συνομιλία συζητήθηκαν η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά και διεθνή οικονομικά θέματα.
Kομμάτι 4:Για «παραγωγικές συναντήσεις» της Β. Νούλαντ στην Αθήνα έκανε λόγο η εκπρόσωπος του State Department.
Στα παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ κατά τη συνάντηση Ομπάμα Μέρκελ στο Λευκό Οίκο και Ομπάμα Τουσκ (κι αυτή στο Λευκό Οίκο.. οι Αμερικάνοι παίζουν στο γήπεδό τους).
Τώρα, εγώ οφείλω να θυμίσω ποια είναι η κ. Νούλαντ. Αλήθεια την θυμάστε να μοιράζει τοστ, σάμαλι κι άλλα συναφή κατά τη διάρκεια της Ουκρανικής κρίσης;; Δεν θα σχολιάσω το περιβόητο Fuck Europe σε τηλεφωνική της συνομιλία.. ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που το ξεστομίζει.»
Για πάρτε τώρα και το τελευταίο κομμάτι για το τι ήθελε η Νούλαν
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΥΛΑΝΤ
Στην σελίδα του συναδέλφου Χάρη Μπάτσαρη διαβάζουμε! Με την Αμερικανίδα υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Βικτόρια Τζέϊν Νούλαντ, συνομιλεί ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ για τα ενεργειακά και άλλα θέματα της ελληνικής πολιτικής.
Η Νούλαντ είναι εκείνη που είχε τις μυστικές συνομιλίες στις Βρυξέλλες με την Ντόρα Μπακογιάννη για το Μακεδονικό το οποίο έχει χρεωθεί να λύσει υπέρ των Σκοπιανών.Είναι επίσης η κυρία που είπε στην Ουκρανία την περίφημη φράση "fuck the Europeans".Η Νούλαντ είναι σύζυγος του ανθέλληνα κυνικού νεοσυντηρητικού Ρόμπερτ Κάγκαν (ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα).Το πραγματικό όνομα της Νούλαντ είναι Νούντελμαν καθώς πατέρας της ήταν ο Σέργουϊν Μπέρναρντ Νούλαντ του οποίου το οικογενειακό εβραϊκό όνομα ήταν Shepsel Ber Nudelman (Ρωσο-Εβραίος).
Ο Ρόμπερτ Κάγκαν είναι γιος του Εβραίου ιστορικού Ντόναλντ Κάγκαν (καταγωγή από τη Λιθουανία).Αν ο Π. Καμμένος θέλει να συνομιλήσει με Εβραίους για τα ενεργειακά γιατί δε πάει κατ΄ευθείαν στο Τελ Αβίβ;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη