ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποιά είναι η ''έγκυρη'' και ''αξιόπιστη'' δημοσκόπηση της Pulse. Πού ανήκει και τι ''επιτυχίες'' είχε στο παρελθον.

Η Pulse που την έχουν ως 'έγκυρη' είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα της είναι μέλος της διεθνούς  ένωσης για τις έρευνες και τις δημοσκοπήσεις <<ESOMAR >> 
Πατάμε το συνδεσμό ΕΔΩ -- > http://directory.esomar.org/index.php
Μια αγνώστου προελεύσεως εταιρεία η οποία ισχυερίζεται ότι είναι έγκυρη. Πάμε να δούμε πόσο έγκυρη είναι.
Σύμφωνα με τις http://ellinpatriotiss.blogspot.gr/2014/07/a.html και αυτό το γράφημα


Η Pulse <<Έβλεπε>>  τους Οικολόγους Πράσινους με 2%, τις Γέφυρες και τον Ανταρσύα με 1.5% και τον ΛΑ.Ο.Σ. με 1% και αυτά μόλις 2 βδομάδες ΠΡΙΝ τις Ευρωεκλογές.
Oι Ευρωεκλογές ήρθαν και προς θλίψη της <έγκυρης> δημοσκόπησης,τα 4 αυτά κόμματα (ΛΑ.Ο.Σ., οικολόγοι, Γέφυρες, Ανταρσύα), δεν είχαν ουδεμία σχέση με τις μετρήσεις.




Τα κόμματα δηλαδή που <έβλεπε> αυτή η εταιρεία να είχαν τα διπλάσια ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. όχι απλά απέτυχαν, αλλά πήραν στην πραγματικότητα 4 φορές χαμηλότερο ποσοστό.
Μυαλό δεν έβαλαν όμως και σε νέα δημοσκόπηση, πάλι δίνουν το ίδιο ποσοστό. Η κατά τ'αλλα έγκυρη και αξιόπιστη Pulse, κοροιδεύει τον Ελληνικό λαό με την παρακάτω εξαγγελία


Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τις ευγενικές και αληθείς προσπάθεις της εν λόγω εταιρείας για να παρουσιασθεί ως έγκυρη. Όμως στις τελικές μετρήσεις έπεσε έξω, οπότε αναμένουμε να βγει δημοσίως και να απολογηθεί γι'αυτά τα παντελώς άστοχα αποτελέσματα.
Μόνο τότε ίσως θα θεωρηθεί καλόπιστη, γιατί από εγκυρότητα τα χάνει.
Οι επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα βρουν τον ΛΑ.Ο.Σ. μέσα στη βουλή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη