Οι θυσίες των Λαών στο Βωμό των Μυστικών Συμφωνιών

Του Π.Λιβανίδη


Το Κομπάνι φλέγεται και οι Κούρδοι θυσιάζονται … Σε ποιό Βωμό άραγε; (video)

kompani



 Οι ελάχιστοι Κούρδοι υπερασπιστές του Κομπάνι μάχονται μόνοι τους – « με νύχια και με δόντια » – ενάντια στους επελαύνοντες αιμοδιψείς Τζιχαντιστές του « Ισλαμικού Χαλιφάτου » ,ενώ ο πολιτισμένος κόσμος παραμένει απλός θεατής και τους αφήνει αβοήθητους.
Μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα σύνορα Συρίας και Τουρκίας , οι Κούρδοι υπερασπιστές στο στρατηγικής σημασίας Κομπάνι , αντιστέκεται απελπισμένα στις άγριες ορδές του « ISIS », θυμίζοντας σε εμάς τους Έλληνες το Μεσολόγγι , αλλά και την τραγική καταστροφή της Σμύρνης το 1922. Μια εθνική καταστροφή που ήταν κατάληξη στρατηγικών λαθών της Ελληνικής ηγεσίας , αλλά και μυστικών συμφωνιών εκείνη την εποχή , της Τουρκίας με τις ηγεσίες των τότε « συμμάχων » μας.
Οι υποτιθέμενοι, εκείνη την εποχή σύμμαχοι μας Γάλλοι , Ιταλοί και Άγγλοι ήρθαν , χωριστά ο καθένας τους και – πίσω από την πλάτη της Ελλάδος – κρυφά σε συμφωνία με την Τουρκία , εξασφαλίζοντας ανταλλάγματα προς όφελος των χωρών τους, προδίδοντας έτσι τη συμμαχία τους με την Ελλάδα , που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί της. Δεν δίστασαν μάλιστα βάσει των συμφωνιών που υπέγραψαν , να παραδώσουν τον οπλισμό των αποχωρούντων στρατευμάτων τους στους Τούρκους, για να εξοπλιστούν καλύτερα προκειμένου να πολεμήσουν πιο αποτελεσματικά τον Ελληνικό Στρατό !

 Η συμμαχική προδοσία …Η Σμύρνη στις φλόγεςsmyrni_815548762
 Η καταστροφή των Ελληνισμού της Μικράς Ασίας , εκτός από τα στρατηγικά λάθη που διέπραξε η Ελληνική ηγεσία , ήταν ένα συνειδητό έγκλημα εις βάρος μας, από τους υποτιθέμενους συμμάχους μας, που ήθελαν προς όφελός τους τις εμπορικές συναλλαγές με την Τουρκία καταστρέφοντας την οικονομική άνθιση του Ελληνισμού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Οι « πολιτισμένες » χώρες της Ευρώπης προκειμένου να αποκομίσουν γεωπολιτικά και οικονομικά οφέλη δεν δίστασαν με μυστικές συμφωνίες να προδώσουν τους συμμάχους τους. Γιατί αφού έκαναν ο κάθε ένας χωριστά , παρασκηνιακές συμφωνίες με τους Τούρκους , σημαίνει ότι « πουλούσαν » όλους τους υπόλοιπους.
Η μόνη χώρα που δεν έκανε μυστική συμφωνία με τον Κεμάλ ήταν η Ελλάδα που στο τέλος πλήρωσε με τον πιο δραματικό τρόπο και τον «λογαριασμό » της συμμαχίας της ΑΝΤΑΝΤ ενάντια στην Τουρκία. Ήταν μια συνειδητή εκ μέρους τους προδοσία προς την Ελλάδα και ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τις ακόλουθες ημερομηνίες :
 Τον Οκτώβριο του 1921, ο γάλλος πρεσβευτής Φρανκλέν Μπουγιόν, υπογράφει με τον Κεμάλ τη Συμφωνία της Άγκυρας, η οποία προβλέπει , μεταξύ άλλων, την αναγνώριση του κεμαλικού καθεστώτος, την αποχώρηση των γαλλικών στρατευμάτων από τις κατεχόμενες περιοχές και τη χορήγηση όπλων στην Τουρκία
 Στις 20 Απριλίου 1922, οι Ιταλοί υπογράφουν συμφωνία με τον Κεμάλ , με την οποία αποχωρούν από την κοιλάδα του ποταμού Μαιάνδρου στη νοτιοδυτική Τουρκία, με την υποχρέωση να ασκήσουν πίεση στους Συμμάχους υπέρ της Τουρκίας και να τους αφήνουν οπλισμό.
Μια σειρά από τέτοιου είδους μυστικές συμφωνίες και προδοτικές συμπεριφορές από πλευράς των συμμάχων μας , θα δημιουργήσουν τις αναγκαίες συνθήκες για τη Μικρασιατική καταστροφή του Ελληνισμού που θα έχει ως αποκορύφωμα την πυρπόληση και τις σφαγές στη Σμύρνη, στις 29 Αυγούστου 1922.

Οι τακτικές της Τουρκίας


Τις μυστικές αυτές συμφωνίες , θα μας θυμίσει σήμερα η είδηση για το υπάρχον ειδικό καθεστώς στον τάφο του Σουλεϊμάν Σαχ, παππού του Οσμάν του 1ου, του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , που βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων μέσα στο συριακό έδαφος και φυλάσσεται από 40 Τούρκους στρατιώτες . Θεωρείται τουρκικό έδαφος από την υπογραφή, το 1921, της συνθήκης ανάμεσα στη Γαλλία , που κατείχε τότε το έδαφος αυτό, και την Τουρκία.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία γεγονότα η απελευθέρωση των 49 Τούρκων που κρατούσαν αιχμάλωτους οι Τζιχαντιστές, με  αντάλλαγμα πάνω από 180  Τζιχαντιστές που οι Τούρκοι κρατούσαν στις φυλακές ανάμεσά τους και Ευρωπαίοι Τζιχαντιστες . Σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες μυστικές συμφωνίες που έχει κάνει η Τουρκία προς όφελος της , εις βάρος της συμμαχίας ενάντια στο « Ισλαμικό Χαλιφάτο ».
Ούτε βέβαια είναι τυχαίο γεγονός ότι η Τουρκία σήμερα αφήνει αβοήθητους τους Κούρδους, απαγορεύοντας των ανεφοδιασμό των μαχητών τους, που υπερασπίζονται την πόλη Κομπάνι με ελλειπή ελαφρύ οπλισμό. Η Τουρκία συμπράττει στο να δημιουργηθούν συνθήκες εξόντωσης και γενοκτονίας των Κούρδων τους οποίους θεωρεί ανεπιθύμητη μειονότητα μέσα στην επικράτεια της.
Ούτε βέβαια είναι τυχαίο που οι χωρες που υποτίθεται ότι είναι ενάντια στους σφαγείς του « Ισλαμικού Χαλιφάτου » είναι απλοί παρατηριτές στον αγώνα ζωής και θανάτου που δίνουν οι υπερασπιστές του Κομπάνί
Ούτε είναι τυχαίο ότι και ο ηγέτης της συμμαχίας ενάντια του σφαγέων του « ISIS » , οι ΗΠΑ , βομβάρδισαν τους πολιορκητές του Κομπάνι μόνο όταν οι Κούρδοι πρόσφυγες ξεσήκωσαν τη διεθνή κοινή γνώμη με διαδηλώσεις τους στις διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

 Μεταξύ σφύρας και άκμονοςImageHandler.ashx
Η πόλη του Κομπάνι (φώτο)  πολιορκείται από τα τρία σημεία του ορίζοντα από τους αιμοδιψείς φονταμενταλιστές του Σουνιτικού Ισλάμ , ενώ από το τέταρτο σημείο , του Βορρά που εφάπτεται με την Τουρκία αντί να είναι περιοχή ανεφοδιασμού , είναι περιοχή απομόνωσης.
Η πολεμική μηχανή της Τουρκίας πανέτοιμη και παρατεταγμένη περιμένει κατά μήκος των συνόρων (φώτο) , απαγορεύοντας όμως κάθε ανεφοδιασμό και βοήθεια προς τους Κούρδους μαχητές και απλά παρακολουθεί την απέλπιδα αντίσταση που με αυτές τις συνθήκες είναι απλά θέμα χρόνου το πότε θα καταλήξει σε σφαγή.Y5gOLz
Για μια ακόμη φορά ένας μικρός και περήφανος λαός θυσιάζεται μπροστά στα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων. δείτε το video


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη