ΣΟΚ!!!! Aλητείες δημοσκοπήσεων (ονόματα και εταιρείες στη σέντρα!)

Ξεβράκωμα σε όλους τους κανάγιες λαμογιοσκόπους, οι οποίοι, δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη, αλλά τη διαμορφώνουν. Με την παραπλάνηση της χαμένης  ψήφου, στέλνουν οπαδούς ενός κόμματος σε άλλα μεγάλα, ώστε να συνεχιστεί η φαυλοκρατία.
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων όπως κάθε εταιρεία στην αγορά απολογείται κάπου. Αν δεν είναι αξιόπιστη, αποσύρεται. Αν είναι βαλτή, πρέπει να καταδικαστεί.




ALCO

""Ελαφρύ προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και ΝΔ στις εθνικές εκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωελογές με 0,5% και η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές με 0,7%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην πρόθεση ψήφου υπό το ερώτημα των εθνικών εκλογών, τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ 22,2%, ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, Χρυσή Αυγή 6,7%, Ποτάμι 5,3%, Ελιά 4,9%, ΚΚΕ 4,7%, ΑΝΕΛ 3,6%, ΔΗΜΑΡ 2,5%, Επάλ (Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό) 1%, άλλο κόμμα 5,2%, λευκό 2,4%, αποχή 4,5%, αναποφάσιστοι 15,5%.
Για τις ευρωεκλογές, η πρόθεση ψήφου καταγράφεται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 22,3%, ΝΔ 21,8%, Ποτάμι 7,2%, Χρυσή Αυγή 7%, ΚΚΕ 5, Ελιά 4,8%, ΑΝΕΛ 3,4%, ΔΗΜΑΡ 2,2%, Επάλ (Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό) 1,1%, Λάος 0,5%, Οικολόγοι 0,9%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,9%, Εθνικό Μέτωπο 0,7%, άλλο 2,4%, λευκό 3,3%, αποχή 5,2%, αναποφάσιστοι 11,3%. Ποσοστό 41% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι κριτήριο της ψήφου τους στις ευρωεκλογές είναι η πολιτική σταθερότητα, ενώ 42% έχουν ως κριτήριο την ανατροπή της κυβέρνησης.""""

0.5% μια βδομάδα πριν. το τελίκό αποτέλεσμα. 2.8% ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

VPRC 

Aυτή η 'έγκυρη' δημοσκόπηση της VPRC δεν έβαζε καν τον ΛΑΟΣ μέσα, τον εξαφάνισε πλήρως. Για τον δε Συριζα και ΝΔ, έπεσε έξω 10 μονάδες!! (Λουκέτο κι αυτοί! )





Pulse 

Δημοσκόπηση της Pulse 15 ημέρες πριν τις εκλογές, έδινε τον ΛΑΟΣ 1% ! και 2% τους Οικολόγους! Μεγάλη επιτυχία και αξιοπιστία!




RASS

Δημοσκόπηση ή ψευτοσκόπηση της RASS 3ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΛΑΟΣ 1.2%



GPO

GPO. Μια ψευτοσκόπηση που τη θεωρούΝ έγκυρη. είχε την πεθαμένη ΔΗΜΑΡ με 2.5% και εξαφάνιση του ΛΑΟΣ.
Τα συμπεράσματα δικά σας!





METRO ANALYSIS

Η δε metro analysis, ούτε που ανέφερε τον ΛΑΟΣ ως κόμμα! Αυτοί είναι οι δημο(σ)κόποι!








ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ 

Ν'ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ

, ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, 


ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ


 ΚΛΕΙΣΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ 


ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PDF ΒΙΒΛΙΑ ,ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μαζών!..

Κοινωνική δομή στην Αρχαία Σπάρτη